Drømmehjerte

Drømmehjerte - Cecilia Samartin | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilia Samartin
DIMENSJON
9,31 MB
FILNAVN
Drømmehjerte.pdf
ISBN
5961122667880

BESKRIVELSE

Cuba 1956. To kusiner er hjertevenner til Castros revolusjon brått skiller dem. Nora flykter med familien til USA, mens Alicia opplever at det lykkelige livet i Havanna blir snudd til nød og fattigdom under Castros regime. Etter mange år klarer ikke Nora å nøye seg med å lese brevene fra Alicia. Hun må reise tilbake for å hjelpe sin syke venninne. En dramatisk og vakker roman om håp, håpløshet og evig vennskap. For lesere som ikke fikk nok av Drageløperen vil Drømmehjerte garantert falle i smak. Adresseavisen. Har du lest Øya? Da bør du lese Drømmehjerte. Marie J. Hillesland, ARK. Les så sakte du kan - for du ønsker at boken aldri tok slutt. Familien. Tror aldri jeg har lest så valler prosa tidligere. Gun Strandberg, Libris.

Men alting ændres brat, da Fidel Castro overtager magten. Nora og familien emigrerer til USA, mens Alicia og familien bliver i Cuba.

I boka skriver Cecilia Samartin om kusinene Nora og Alicia som bader på stranda ved huset til besteforeldrene i Varadero. Ganske så likt hadde jeg forstilt meg huset og stranda.

RELATERTE BØKER