Inkarnasjon

Inkarnasjon - Gerald O'Collins | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerald O'Collins
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Inkarnasjon.pdf
ISBN
4526962713602

BESKRIVELSE

Kjernepunktet i kristendommen er at Guds Sønn ble menneske. Hvilke spørsmål oppstår når vi ser nærmere på dette sentrale punktet i vår tro? Inkarnasjonen er et mystisk paradoks: Ett og samme individ er både guddommelig og uendelig og menneskelig endelig. Boken utfordrer oss, uansett vår kirketilhørighet, til å trenge dypere inn i vår egen tro.

Iliuka er navnet han bar som indianerhøvding i Canada under sin siste inkarnasjon her på moder jord. Transemediet Leif Havik kanaliserer Iliuka. Smerte og inkarnasjon.

Forestillingen finnes i tallrike skriftløse kulturer, men ble særlig utbredt i det gamle Hellas (f.eks. hos Pytagoras og Platon) og er et fellestrekk for de fleste religiøse retninger i India.

RELATERTE BØKER