Jesperpus og reven

Jesperpus og reven - Aina Stormo, Hanne Kristin Rohde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aina Stormo, Hanne Kristin Rohde
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
Jesperpus og reven.pdf
ISBN
5609903811001

BESKRIVELSE

Jesperpus på ville veier!En dag oppdager matmor Aina at Jesperpus er søkk vekk! Hun går inn på gps-en og ser at Jesper er langt hjemmefra, og når hun legger ut for å lete etter Jesper, skjønner hun at reven har fått ferten av katten... En dramatisk og lettlest historie for ferske lesere om Jesperpus.Internett-fenomenet Jesperpus er tilbake i bokform, nå for unge lesere i serien Min første leseløve.Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Jesperpus går på ski, på toppturer, han svømmer, rir på hest - eller slapper av oppi tursekken til Matmor. Men Jesperpus er også som katter flest: Han elsker å jakte på fugler og mus og misliker andre katter.

Kasper har enstemmig bestemt at Goodiskrukker på lageret skal på Vintertilbud! I tillegg legger han i pakken: 1 Jesperpus og Kasper Kalender 2020 1 pk. Trixie Creamy Snacks 1 stk.

RELATERTE BØKER