Kulturforståelse

Kulturforståelse - Tove Dyblie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Dyblie
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Kulturforståelse.pdf
ISBN
6017193463265

BESKRIVELSE

Boken omhandler kulturforståelse - særlig tilrettelagt for reiselivsstudenter: * Nødvendigheten av kulturforståelse i dagens samfunn * Hva kultur egentlig er * Modeller for å gjenkjenne og beskrive kulturforskjeller * Særtrekkene i norsk og nordisk kultur * Særtrekkene i tysk, spansk, mexicansk, thailandsk og amerikansk kultur * Anvending av kulturforståelse i operativt reiselivsarbeid Boken er et kompendium i A4-format.

Flerkulturelle problemstillinger i skole, helsearbeid og på andre samfunnsarenaer. Traumatisering og mestring.

Språket er en måte å uttrykke hva som er riktig og hva som er galt, og hva som er viktig. Den sveitsiske lingvisten Fernad de Saussure kallte talende et språk for «une régarde du monde» - et verdensbilde. Kulturforståelse analysere årsaker til kulturforskjeller og identifisere faktorer som gjør at kulturer er stabile eller endrer seg gi eksempler på psykologiske behov som religion kan tilfredsstille, gjøre rede for religioners kulturelle funksjoner og reflektere over den rollen religion og etikk har som normkilde i moderne samfunn Kulturrelativisme, perspektiv som går ut på å forstå alle kulturer eller kulturmønstre som likeverdige, noe som innebærer at alle samfunn må forstås ut fra sine egne premisser.

RELATERTE BØKER