Sprell levende!

Sprell levende! - Hege Heiestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Heiestad
DIMENSJON
12,85 MB
FILNAVN
Sprell levende!.pdf
ISBN
1910620857809

BESKRIVELSE

Sprell levende i ny utgave! Nå finner du aktiviteter for hele barnegruppen, også for de eldste barna. Sprell levende er en tips- og idébok med morsomme aktiviteter hvor det legges vekt på bevegelse, sansestimulering og samspill. Boka består av to aktivitetsprogram; Sprell 1 som først og fremst er beregnet på de yngste barna, og Sprell 2 for de eldre barna. Det følger med en CD med fengende musikk og morsomme sanger og regler, spesialskrevet til de ulike aktivitetene. Det barn ofte ønsker seg mest av alt, er gode aktivitetsopplevelser sammen med andre barn og voksne. Denne boka består av to aktivitetsprogrammer, et for de yngste barna (1-2 år) og et for de litt eldre. Til mange av øvelsene er det bilder som viser hvordan de skal utføres. Bakerst i boka finner du en CD med sanger, rim og regler som er knyttet til de ulike øvelsene.

Kvalitetleker og pedagogiske leker. Rask levering, trygg handel siden 1995. Nina Sprell Levende.

SPOR: 01. Sprell Levende pakken vil komme innen en ukes tid og inneholder tekstveiledningsbok og ressurs CD/DVD, samt annet fysisk materiell som bibelplansjer, tegne/male ark med mer. Det samme materialet finnes digitalt i Planleggeren, op.sondagsskolen.no.

RELATERTE BØKER