Antroposofien i Norden

Antroposofien i Norden En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Antroposofien i Norden.pdf
ISBN
1085433039359

BESKRIVELSE

Bokens bidragsytere ønsker å få frem en samlet beskrivelse av Rudolf Steiners foredragsbesøk i Sverige, Danmark, Norge og Finland i 1908, da han holdt 20 foredrag i nordiske byer i løpet av en tolvdagers periode. Denne foredragsrekken ble opptakten til det antroposofiske arbeidet i Norden. Boken er skrevet i anledning av 100 års dagen for Rudolf Steiners første foredrag i Norge. Med kronologisk oversikt.

Beskrivelse. Bokens bidragsytere ønsker å få frem en samlet beskrivelse av Rudolf Steiners foredragsbesøk i Sverige, Danmark, Norge og Finland i 1908, da han holdt 20 foredrag i nordiske byer i løpet av en tolvdagers periode. Mitt første møte med antroposofien skjedde i 1985 da jeg som 37 åring sammen med min ektefelle vurderte skolevalg for vår eldste datter.

Tlf: 476 23 744 | E-post: [email protected] ... Antroposofien i Norden - fem land i samarbeide. Artiklerne i denne bok er skrevet av tolv personer som har stått sentralt på ulike antroposofiske arbeidsområder i Norden: Frans Carlgren, Göran Fant, Berit Löfström og Bengt Ulin fra Sverige.

RELATERTE BØKER