Hverdag i ruinene

Hverdag i ruinene - Linda Haukland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Haukland
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
Hverdag i ruinene.pdf
ISBN
3650213401183

BESKRIVELSE

Bodø by ble sønderbombet i mai 1940.I ruinlandskapet som sto igjen, måtte befolkningen håndtere husnød og matmangel. Det befant seg likemange soldater som innbyggere på Bodøhalvøya, og i områdene rundt byen ble det bygget stadig nye festningsverk. Krigsfanger ble drevet gjennom Bodøs gater, fillete og utsultede.I det farlige arbeidet med å smugle mat til fangene, spilte barna en viktig rolle. Hvordan greide bodøværingene seg gjennom disse årene? Hvordan og hvor levde de? Tidsvitners fortellinger belyser det å være menneske i en okkupert by og viser hvordan man levde sine liv midt i en brutal krigsvirkelighet.Medmenneskelighet og humor varviktigeingredienseri en hverdag tett på en overlegen fiende. Boken gir en unik beskrivelse av livet i Bodø under krigen.Bla i boken her http://issuu.com/orkana/docs/hverdag_i_ruinene

Framveksten av Universitetet i Nordland fra 2015 og Lærerutdanninga på Nesna 1918-2018 fra 2018, i tillegg til flere fagartikler om Hans Nielsen Hauge og haugianismen. Kjøp Nye høyder fra Norske serier Dette er fortellingen om hvordan Universitetet i Nordland, det andre tyngdepunktet innen høyere utdanning i Nord-Norge, kunne bli en realitet den 1. januar 2011.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERTE BØKER