Kjøp og salg av virksomhet

Kjøp og salg av virksomhet - Margrethe Buskerud Christoffersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margrethe Buskerud Christoffersen
DIMENSJON
7,20 MB
FILNAVN
Kjøp og salg av virksomhet.pdf
ISBN
9021490441922

BESKRIVELSE

Kjøp og salg av virksomhet drøfter de alminnelige klausuler og mekanismer som benyttes i virksomhetskjøpskontrakter. En virksomhet er normalt en sammensatt kjøpsgjenstand, bestående av ulike eiendeler, rettigheter og forpliktelser, og det er ikke uvanlig at en kjøper etter overtagelsen avdekker forhold ved virksomheten som ikke tilfredsstiller forventningeneDenne boken behandler spørsmål som oppstår i tilknytning til alminnelige avtaleformer som benyttes i virksomhetskjøp og hvilke løsninger som følger av bakgrunnsrettens regler i de tilfeller hvor kontrakten ikke regulerer partenes risiko og ansvar i forhold til mangler. Videre drøftes om klausuler som utelukker slik risiko og ansvar for mangler for virksomhetsselger kan være ugyldige eller gjenstand for revisjon.Den grundige analysen av praktiske avtaleklausuler og bakgrunnsretten på området, innebærer at boken er av betydelig interesse for advokater, dommere og andre praktikere som arbeider med virksomhetskjøp.

Vi har bistått mange ved kjøp og salg av virksomheter. Flere av våre medarbeidere har lang og bred erfaring innen due diligence prosesser, verdivurderinger og kjøp og salg av virksomheter. Innen samtlige av disse områdene er juridiske elementer viktige, men forretningsmessig-, organisatorisk-, strategisk- og operasjonell erfaring, teft og bakgrunn må følge jussen! Utgangspunktet for kvalitative verdivurderinger samt kjøps- og salgsprosesser ... KJØP AV VIRKSOMHET mellom Ludo Mobil AS som selger og Telenor Norge AS som kjøper [ ] 2012 .

Les mer » Kjøp og salg av bedrifter siden år 2000. slogan Velkommen til Norsk Bedriftsmegling Snarveier .

RELATERTE BØKER