Klassen som fellesskap. Del 1, Elevkultur : faglig og sosial læring

Klassen som fellesskap. Del 1, Elevkultur : faglig og sosial læring - Simon Michelet | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Michelet
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Klassen som fellesskap. Del 1, Elevkultur : faglig og sosial læring.pdf
ISBN
9121207259995

BESKRIVELSE

Boka handler om hvordan klassen som fellesskap kan forstås som elevkultur, og viser hvordan dette fellesskapet har betydning for faglig og sosial læring.Et godt grep om hva en klasse er, støtter arbeid med klasseledelse og undervisning. Læreren skal bidra til allsidig læring for alle elevene, i spennet mellom det å utfolde seg som enkeltperson og det å tilpasse seg fellesskapet. Hvordan kan denne læringen foregå på måter som støtter danning for medborgerskap i et pluralistisk demokrati? Boka viser konkret hvordan lærere har arbeidet med dette på barne-­ og ungdomstrinn.Denne boka henvender seg til klasseromsforskere, lærerutdannere, lærere og lærerstudenter. Boka er fagfellevurdert.

Produktbeskrivelse. Boka handler om hvordan klassen som fellesskap kan forstås som elevkultur, og viser hvordan dette fellesskapet har betydning for faglig og sosial læring.

Et godt grep om hva en klasse er, ... Klassen som fellesskap 1: elevkultur - faglig og sosial læring - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker SPAR på dit køb nu! Klassen som fellesskap 1 : elevkultur - faglig og sosial læring (Bog, Hæftet, Norsk Bokmål) - Forfatter: Simon Michelet - Forlag: Cappelen Damm Akademisk - ISBN-13: 9788202542122 Det betyr at for de aller fleste er dette nytt, og ikke minst viktig, stoff.Forfatterens inngående kompetanseom temaet som tas opp; klassen som fellesskap,og om de mange tilhørende undertemaene, kan hjelpe lærere til å gjøre en positiv forskjell med hensyn til grunnskoleelevenes læring, både faglig og sosialt. Biografier og Erindringer Digte Dyr og Natur Engelske Bøger Historie og Samfund Hobby og Fritid Humor Hus og Have Mad & Gastronomi Krimi & Spænding Krop og Sind Kunst og Kultur Lydbøger Management & Erhverv Naturvidenskab Rejsebøger & kort Religion og Filosofi Skønlitteratur Sport Tegneserier og Manga ... Denne boka handler om lærerarbeid med klassen som et fellesskap for læring og danning. Hvordan kan læreren støtte elevens faglige og sosiale utvikling, og unngå et klasserom dominert av motspill? Læreres samfunnsmandat forutsetter klasserom som støtter inkludering og tilpasset opplæring, dialog, demokrati, kritikk og danning.

RELATERTE BØKER