Likviditet på 1-2-3

Likviditet på 1-2-3 - Vidar Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Andersen
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
Likviditet på 1-2-3.pdf
ISBN
2282027704916

BESKRIVELSE

Med boken følger digital tilgang til maler, sjekklister og excelark som vil være uvurderlige verktøy i likviditetsstyringen. Kun små justeringer vil bidra til store likviditetsforbedringer. Dårlig likviditet kommer ikke over natten, men det å ha fokus på dette, samt ha gode verktøy for å fange opp og styre likviditeten, er mangelvare i dag blant mange virksomheter. God økonomi- og likviditetsstyring er nødvendig for å overleve i et stadig tøffere marked. "Alle mennesker må ha luft for å leve - det samme gjelder for bedrifter, men da snakker vi om likviditet". Forfatterens mål med denne boken, Likviditet på 1-2-3, er å komme med konkrete anbefalinger, råd og tips. Boken inneholder sjekklister, maler og gode modeller som du enkelt kan tilpasse og benytte i egen virksomhet.

Her ser man på hvilket resultat selskapet har fått i forhold til gjennomsnittlig totaltkapital, f.eks fra år 2013 til år 2014. Dersom TKR er 10 %, og lånerenten er 11 %, taper selskapet på å låne penger. Forfatter Vidar Andersen Ikke vært brukt På den måten vil du få oversikt over gjentagende mønstre som bedriften din møter og bør være forberedt på, som for eksempel: Høysesong og lavsesong; Store handledager som Black Friday og førjulstiden; Driver du sesongbasert? Slik får du bedre likviditet i en sesongbasert bedrift.

Når det bare refereres til likviditetsgraden, menes det grad 1 som er den mest brukte av de fire. Kjøp Likviditet på 1-2-3 fra Tanum Med boken følger digital tilgang til maler, sjekklister og excelark som vil være uvurderlige verktøy i likviditetsstyringen. Kun små justeringer vil bidra til store likviditetsforbedringer.

RELATERTE BØKER