Med livet i hendene

Med livet i hendene - Sigrid Lunde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Med livet i hendene.pdf
ISBN
8287364670186

BESKRIVELSE

Etter Guros svik er det matmangel oppe på Sveltingsfossen, men Emil er for svak til å gå noe sted. Han sier til seg selv at han må fortelle Gjertrud sannheten om «Enken», men utsetter det stadig.Gjertrud føder sitt barn med bare Emil til hjelp. Noen timer er de en lykkelig, liten familie, men sulten står for døren. Gjertrud må selv legge ut på den farefulle veien ned til bygden.Ett skritt, tvinge seg til ett til. Og enda ett. Hun så opp, og gjenkjente Karlsvogna. Nå skjønte hun at hun var på vei nordover. Det var helt feil retning! Hun hikstet. Nå var det ikke håp lenger. Det hadde ingen hensikt å snu.Hun sto der, hang med armene, fortapt.

Du vil ikke gå glipp av: Krem med kakaosmør og vitamin E for å fukte hendene. 5.

Jeg har en sterk sviende følelse i hendene/fingre, og sterke smerter. Jeg trodde smertene ville avta med tiden (det har legen sagt at det ville) men jeg føler mer smerte nå enn tidligere år. I våre hender.

RELATERTE BØKER