Metadonmakt

Metadonmakt - Evy Frantzsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Evy Frantzsen
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Metadonmakt.pdf
ISBN
7295485551692

BESKRIVELSE

I boka beskrives møtet mellom myndigheter og misbruker, et møte som er preget av stor avstand. Forfatteren hevder at slik vil det fortsette å være så lenge det politiske innholdet ikke er basert på nærhet og kunnskap om de som skal hjelpes. Forfatteren kritiserer politikontrollen av stoffmisbrukere på gateplan, og boka går rett inn i den pågående diskusjonen om hva som bør være den overordnete politikken på dette området i tiden fremover. Større kunnskap om de som lever livet på gata vil ha store konsekvenser for fremtidige tiltak og er helt avgjørende for en vellykket narkotikapolitikk. Med litteraturliste.

1994 "Bakgater" av Høigård og Finstad fra 1985, "Metadonmakt" av Frantzen 2001, "Narkomiljøet" av Smith-Solbakken og Tungland 2005, "Hooked on heroin" av Lalander 2003 er bare noen få bidrag som ... Metadonmakt: møte mellom narkotikabrukere og norsk metadonpolitikk. Universitetforlaget 2001 Frantzsen, Evy: Straff som middel for å hindre mennesker i å skade deg selv, savner mening.

Evy Frantzsen. I boka beskrives møtet mellom myndigheter og misbruker, et møte som er preget av stor avstand.

RELATERTE BØKER