Moraldannende kretsløp

Moraldannende kretsløp - Håkon Lorentzen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkon Lorentzen
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Moraldannende kretsløp.pdf
ISBN
6139511038779

BESKRIVELSE

Boken setter søkelys på de norske tradisjonene for sivilt engasjement. Forfatteren drøfter viktigheten av å styrke sivilsamfunnets kritiske rolle, og tar for seg hva som skjer med de sivile tradisjonene i møtet med moderniteten og det sosialdemokratiske velferdsregimet. Har litteraturliste.

Den norske dugnaden. Forsker Håkon Lorentzens bok om sivilt engasjement ble lansert 21.11.2007. Lorentzen er forsker ved institutt for samfunnsforskning og har skrevet boken, som har tittelen: "Moraldannende kretsløp - Stat, samfunn og sivilt engasjement".

Denne boka handler om hva som skjer med de sivile tradisjonene i møtet med moderniteten og det sosialdemokratiske velferdsregimet. I dag utfordres tradisjonene av en ekspansiv velferdsstat og av nye måter som folk engasjerer seg på. Moraldannende kretsløp stat, samfunn og sivilt engasjement.

RELATERTE BØKER