Prostitusjon

Prostitusjon - Andrés Lekanger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrés Lekanger
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Prostitusjon.pdf
ISBN
4246470900242

BESKRIVELSE

Er prostitusjon vold mot kvinner, eller er det kroppsarbeid som bør respekteres? Salg av seksuelle tjenester er et tema som vekker sterke følelser, og debatten blir ofte opphetet og polarisert. Både «offeret» og «den lykkelige hore» tas til inntekt for de dominerende stemmene i debatten. Debatten kompliseres av at prostitusjon også berører temaer som sosial nød, migrasjon og fattigdom. Hvorfor er det så vanskelig å snakke nyansert om disse tingene? Og hvorfor blir de ulike meningsmotstanderne så steile når alle ser ut til å kjempe for det samme, nemlig mest mulig respekt og minst mulig lidelse for dem det gjelder?

En person som selger seksuelle tjenester i dag kalles som regel en sexarbeider eller prostituert. Utøvere.

Hvor skal du feste? Les mer om utelivet i byen. april 2, 2014 Editor Skriv en kommentar. PROSTITUSJON: Tross forbudet mot sexkjøp solgte kvinner og menn fra minst 53 forskjellige land sex i Norge i fjor.

RELATERTE BØKER