Sekter

Sekter - Audhild Skoglund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audhild Skoglund
DIMENSJON
4,17 MB
FILNAVN
Sekter.pdf
ISBN
7314440213193

BESKRIVELSE

Det har forekommet grusomme handlinger begått av religiøse ledere eller grupper. Dette er ikke en bok som unnskylder overgrep eller lovbrudd, men det er en bok som forsøker å belyse at demoniseringen sektbegrepet medfører også kan føre til overgrep og vold mot religiøse minoriteter. Forfatter Audhild Skoglund tar for seg sexsekten, hjernevask, satanismeofrene, Norge og sektene, avhopperfortellingene, sektavvenning og deprogrammering, kollektive selvmord og voldelig konflikt, sektrapporter og angrep på religionsfriheten.

(Cults, Taboos and Twisted Faith) Britisk dokumentar fra 2018. Sekter bruger forskellige metoder for at kontrollere medlemmerne, bl.a. strenge leveregler, forbud mod kontakt med familie og venner, tankekontrol ved hjælp af lange møder med monoton, rytmisk lovsang eller „chant", og fø-lelseskontrol ved at påføre skyldfølelse eller frygt for dæmoner.

Rundt 17 000 arter er registrert i Norge. Insektene er en variert dyregruppe.

RELATERTE BØKER