Unger kan!

Unger kan! - Ben Furman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ben Furman
DIMENSJON
8,7 MB
FILNAVN
Unger kan!.pdf
ISBN
9154843667638

BESKRIVELSE

Unger kan! er en metode utviklet av forfatteren, som er psykiater, og hans kolleger. Metoden bygger på en løsningsfokusert (LØFT) tilnærming til barns problemer og ferdigheter. Målet er å inspirere barn til å lære seg ulike ferdigheter, løse problemer og kvitte seg med uønsket atferd. Dette er LØFT for barn - hvor filosofien er: "Det er morsommere å lære seg noe enn å kvitte seg med problemer". Boka inneholder eksempler, forfatteren leder oss gjennom metodens 15 trinn. Prosessen er: løsningsfokusert, motiverende, morsomt, foreldrevennlig, nettverksorientert og lett tilgjengelig. Metoden benyttes i barnehager, skolen, SFO, i kliniske sammenhenger og i hjemmet med egne barn. Med litteraturliste.

I starten jakter mora i opptil 24 timer mens ungene fortsatt ligger i hiet. Når ungene er rundt to måneder gamle, begynner de å følge mora rundt i området. Du kan ringe oss på telefon 33 41 65 80, eller sende oss et henvendelsesskjema: Henvendelse psykisk helse barn og unge.

5-6 måneder gamle, men de begynner å spise kjøtt allerede når de er seks til åtte uker gamle. Moren tar vare på ungene til de er ca.

RELATERTE BØKER