Uten innkommende ordre

Uten innkommende ordre - Linda Skomakerstuen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Skomakerstuen
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Uten innkommende ordre.pdf
ISBN
9191460348052

BESKRIVELSE

Et veddemål som aldri burde vært inngått Siste dag før ferien finner Vilma en uadressert konvolutt i postkassen. I den ligger halssmykket til morens tvillingsøster, hun som forsvant fra småbyen for femti år siden, på dagen. Hun etterlot seg en familie i stykker og biter. Vilmas liv har også gått i knas. Samboeren har kastet henne ut, og det siste halvåret har hun bodd på jenterommet hjemme hos foreldrene. Hun er 34 år og jobber på en hagemøbelfabrikk uten innkommende ordrer, og mer begredelig enn dette blir det ikke. Tror hun. Men da Vilma våkner morgenen etter en fest og innser at hun har inngått et veddemål hun ikke kan komme seg ut av, forstår hun at alt kan bli verre. Betydelig mye verre. Vilma ønsket seg en rolig sommer. Hun skulle lese bøker der alt går bra til slutt, småsludre med farfaren og koke fisk til verdens lateste katt. I stedet befinner hun seg på en øy, i et telt som lukter mugg og sure gymsokker, og på den andre siden av fjorden skjer det ting om natten som tyder på at noen prøver å blåse liv i en femti år gammel familiefeide.

Etter at samboeren kastet henne ut for et halvår siden har hun bodd hos foreldrene, hun har blitt 34 år og jobber på en fabrikk uten innkommende ordre. Uten innkommende ordre roman. Linda Skomakerstuen.

Vidar Busk m/band spiller på torvet fredag 7. aug 2020 ... *00188069 *100 $aSkomakerstuen, Linda *245 $aUten innkommende ordre : roman *260 $aOslo$bGyldendal$c2019 ^ Linda Holdø Skomakerstuen "Uten innkommende orde" Siste dag før ferien finner Vilma en uadressert konvolutt i postkassen i den ligger smykket til morens tvillingsøster som forsvant fra byen for 50 år siden.

RELATERTE BØKER