Vikarhåndboka

Vikarhåndboka - Christian Huseby | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Huseby
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Vikarhåndboka.pdf
ISBN
1035473609735

BESKRIVELSE

Kjære rektor og avdelingsleder i skolen Når lærerne blir syke, trenger du å sette inn en vikar. Ofte må du dessverre ty til ufaglært arbeidskraft. Noen har kanskje utdanning fra før, men sannsynligvis har de ikke PPU eller lærerutdanning. Denne lille boka gjør at lærervikarene dine ikke står helt på bar bakke. Det er en motiverende og lettlest innføring i pedagogisk arbeid, og boka er full av konkrete eksempler. La derfor vikarene dine lese denne boka når de begynner hos deg. Da gjør du både vikarene og elevene litt tryggere. Hilsen Fagbokforlaget Forfatteromtale: Christian Huseby har en mastergrad i pedagogikk fra UiO. Med 16 års fartstid i osloskolen har han god kunnskap på dette feltet både som vikar og som skoleleder.

Det er en digital ressurs for ungdomstrinnet som inneholder bildebank med tilhørende og differensierte oppgaver, klikkbart kart med utfyllende informasjon om ulike engelsktalende land og mange små filmer som egner seg som timestartere og omvendt undervisning. 2300 lærere har deltatt på Skolemøtet for Rogaland. Mange har vært på kurs med Kåre Kverndokken og mange har vært innom standen vår! God helg! Christian er en usedvanlig talentfull, ung norsk pedagog, som i sin bok VIKARHÅNDBOKA, har lykkes meget godt med å forklare forholdet mellom teori og prakssi i klasserommet.

Vi har midlertidige og faste stillinger. Kundene våre er lokale og nasjonale innen de fleste bransjer. Bemanningshjelpen - Språklærere søkes!.

RELATERTE BØKER