Bios 1

Bios 1 - Marianne Sletbakk, Arnodd Håpnes, Dag O. Hessen, Inger Gjærevoll, Ragnhild Eskeland, Anne Spurkland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Sletbakk, Arnodd Håpnes, Dag O. Hessen, Inger Gjærevoll, Ragnhild Eskeland, Anne Spurkland
DIMENSJON
9,26 MB
FILNAVN
Bios 1.pdf
ISBN
3832428186848

BESKRIVELSE

Bios biologi 1 Er revidert utfra tilbakemeldinger fra lærere og elever som har brukt boka Framstår som faglig oppdatert og tett knyttet opp mot læreplanens mål Fordypningstekster krydrer teoristoffet og gir elevene inspirerende glimt fra biologiens verden Repetisjonsoppgaver etter hvert delkapittel fungerer som en sjekkliste for eleven Mange nye arbeidsoppgaver som krever at elevene bruker både boka og andre kilder gir innsikt i dagsaktuelle temaerBoka inneholder mange eksempler som konkretiserer teoristoffet for eleven. Grunndelen gir en oversiktlig, grundig og utfyllende beskrivelse av temaene i læreplanen, og er rikt illustrert med forklarende figurer og bilder. Studiedelen etter hvert kapittel har varierte oppgavetyper og øvinger. Bios fagnettsted utfyller læreboka og inneholder interaktive oppgaver, tv-klipp, nyttige lenker, enkle og illustrerende animasjoner og ekstra teoristoff. På lærersidene finner du blant annet en digital utgave av lærebøkene (tavlebok), løsningsforslag til sentralt gitte eksamensoppgaver i biologi 2, en omfattende prøvebank til hvert kapittel, feltstoff, presentasjoner og annet nyttig stoff som kan brukes i undervisningen. KomponenterLærebok med grunn- og studiedelElevnettsted, gratisLærernettsted, lisensUnibok og Brettbok-utgaver

Grunndelen gir en oversiktlig, grundig og utfyllende beskrivelse av temaene i læreplanen, og er rikt illustrert med forklarende figurer og bilder. BIOS (Basic Input/Output System) er et program som er lagret på en brikke i en datamaskins hovedkort og kjøres når den blir slått på. BIOSens primære oppgave er å forberede maskinvaren, slik at annen programvare (fortrinnsvis operativsystem) lagret på ulike media (disketter, harddisk, CD-er) kan lastes, kjøres og ta kontroll over datamaskinen. Her finner du løsningsforslag til Bios-utgaven fra 2012 samlet.

Se. Kapittel 1 (2012) Kapittel 2 (2012) Kapittel 3 (2012) Bios.

RELATERTE BØKER