Fallskjermjeger

Fallskjermjeger - Anders Nilsen, Are Løset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Nilsen, Are Løset
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Fallskjermjeger.pdf
ISBN
8838600102511

BESKRIVELSE

Fallskjermjeger er en fullstendig beskrivelse av et år som spesialsoldat. Boka skildrer hvordan ulike fallskjermjegere gjennom de siste tiår har opplevd en av Norges mest krevende førstegangstjenester. Fallskjermjegere er valgt ut for å kunne stå imot ekstreme påkjenninger i alle naturens omgivelser, både i lufta og i sjøen. De trenes for å kunne operere inne i fiendtlig territorium og selvstendig kunne utføre avanserte militære oppgaver. Leseren får også et innblikk i hvordan det er å fortsette som spesialjeger ved en av de hemmeligste avdelinger i forsvaret. Boka inneholder også en rekke unike bilder fra livet som fallskjermjeger, bilder av situasjoner som aldri tidligere har vært vist for offentligheten.

Det var riktignok en ulykke tidligere i vår hos HJK, men ingen kom alvorlig til skade. Far har en venn som har vært fallskjermjeger. Det har vært veldig inspirerende.

Den greske forsvarssjefen general General Konstantinos Floros markerte den økte beredskapen ved å delta i en militærøvelse som fallskjermjeger. «Fallskjermjeger» har han skrevet mens han har vært i turnus det siste halvåret. Gunnar Sønsteby har skrevet forordet i en bok som i tillegg til skildringer av opptaksprosessen og fallskjermjegeråret, også gir innblikk i forhistorien til FSK/HJK med forgreininger tilbake til Kompani Linge, Fallskjermkompaniet og Commandokompaniet. Basehopping blir det lite og ingenting av som fallskjermjeger, jeg ville ikke bekymret meg for sikkerheten ved fallskjermhopping hos HJK.

RELATERTE BØKER