Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter

Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter - Torger Reve, Sven A. Haugland, Kjell Grønhaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torger Reve, Sven A. Haugland, Kjell Grønhaug
DIMENSJON
6,56 MB
FILNAVN
Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter.pdf
ISBN
5853447476055

BESKRIVELSE

Boka analyserer hva som får norske bedrifter til å lykkes på internasjonale markeder, basert på bedriftenes egne eksportmarkedserfaringer. Boken bygger på et forskningsprosjekt, gjennomført ved Stiftelsen for samfunns- og næringslivsforskning. For bedriftsledere med strategi- og markedsansvar og studenter i strategi, ledelse, markedsføring og internasjonalisering. Med litteraturliste og stikkordregister.

Selv om Norge i liten grad er truffet av offisielle amerikanske handelshindringer, så er norske Helifuel bekymret for at deler av amerikansk næringsliv vil å lukke døren for utlandet. Norsk industri og næringsliv leverer konkurransedyktige løsninger, og internasjonale undersøkelser viser at Norge kjennetegnes av blant annet høyteknologiske løsninger og bærekraft. Men det er ikke alltid like lett for norske bedrifter å kjempe om oppmerksomheten i det internasjonale markedet. bedrifter mer internasjonale, også i Hedmark.

Historisk har Verkstedoverenskomsten lagt rammene for lønnsdannelsen i Norge. Botidskrav svekker konkurranseevnen til norske bedrifter ... Norsk næringsliv og forskning er avhengig av ekspertkompetanse fra et internasjonalt arbeidsmarked for å være konkurransedyktige.

RELATERTE BØKER