Mandelplukkersken

Mandelplukkersken - Simonetta Agnello Hornby | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simonetta Agnello Hornby
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Mandelplukkersken.pdf
ISBN
1459568145328

BESKRIVELSE

Da Maria Rosalia Inzerillo – også kalt Mennulara, mandelplukkersken – dør, begynner ryktene å svirre i den lille sicilianske byen Roccacolomba. Hvor hadde hun alle pengene fra, hun som bare var en alminnelig hushjelp? Hva slags intriger er det egentlig som har utspilt seg i den rike Alfallipe-familien, som Mennulara har tjent hos i mesteparten av sitt liv? Og hvorfor kom mafiabossen don Vincenzo Ancona i begravelsen hennes? Alle i byen har sitt å fortelle om Mennulara, men bare noen få kjenner sannheten. Og for de udugelige Alfallipe-arvingene har problemene bare så vidt begynt.Simonetta Agnello Hornby er født i Palermo, men bor i dag i London. Mandelplukkersken er hennes første roman, og ble raskt en storselger da den utkom i Italia.”Det er en forbløffende sikker debut … presis og rik i detaljene, stram i konstruksjonen og nydelig avrundet i formen.” Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad”Dette er en bok du leser med et smil!”Anne Bratberg, Østlandets Blad

Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris "Mandelplukkersken" er en debutroman litt utenom det vanlige. Handlingen strekker seg over en høstmåned i 1963, og den originale vrien er at hovedpersonen dør på første side.

RELATERTE BØKER