Min egen elskede

Min egen elskede - J.R. Ward | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.R. Ward
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Min egen elskede.pdf
ISBN
3040543188117

BESKRIVELSE

Bli kjent med Den sorte dolks brorskap og kvinnene som forelsker seg i mørkets menn ... Da John Matthew ble funnet blant menneskene, var han uvitende om sine vampyrslektninger. Men når en personlig hevntokt tar John inn i krigens hjerte, blir han tvunget til å analysere alle sider ved seg selv - både den han er nå, og den han en gang var, for å stå rustet i kampen mot ondskapen selv. Xhex er en drapskvinne og hun har lenge strittet imot følelsene for John Matthew. En hann av ære har allerede gått til grunne for henne, og det trenger hun ikke oppleve igjen. Men skjebnen har andre planer for John og Xheh ...

Følelsene Laila og Jan Henry viser for hverandre, får tårene frem ved flere anledninger. Samtidig blir man også varm om hjertet av den omsorgen Laila viser for sin ektemann.

Alsing skulle bli farfar for første gang i mai, skriver Aftonbladet. Les også: Svensk programleder døde av coronaviruset - Min ledsager.

RELATERTE BØKER