Sannhetens kår

Sannhetens kår - Christian Borch | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Borch
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Sannhetens kår.pdf
ISBN
7371069885285

BESKRIVELSE

Politikken er blitt salgsobjekt. Ideer og visjoner markedsføres på linje med sjokolade og nye bilmodeller, skriver Christian Borch. Med Europa som arbeidsfelt i tretti år, har han observert en stille transformasjon av holdninger og verdier. I denne boken viser han hvordan neokapitalismen nå har fortrengt den sosiale samvittighet, og hvordan markedets lover har tatt styring over politikkens premisser.

Er det postmodernistenes skyld? Thomas Hylland Eriksen gir deg radioforedrag om sannhetens kår i vår tid Med Banalitetens tyranni er Christian Borch ved veis ende i det som har blitt en serie på tre bøker om det moderne Europa. Der den første boken Salig velstand tok for seg hvilke idealer som kjennetegner vår tid, var oppfølgeren Sannhetens kår en utforskning av hvordan nyliberalistisk filosofi har gjort sitt inntog politikken og hvordan den kommuniseres. Sannhetens kår: makt, medier og politikk i illusjonenes tid av Christian Borch.

Han har i 30 år hatt Europa som arbeidsfelt og fra sidelinjen observert en transformasjon av holdninger, normer og verdier. Det er noe nesten apokalyptisk galt med det vestlige samfunnet som beskrives i den nye boken Sannhetens kår som Borch gir ut i disse dager. Han ser en utvikling hvor en veritabel armada av amoralske pr-medarbeidere og konsulenter selger alt fra regjeringers politikk til damebind, ... heseblesende - adjektiv andpusten, oppjaget, stressende.

RELATERTE BØKER