Segl

Segl lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,98 MB
FILNAVN
Segl.pdf
ISBN
3022831410134

BESKRIVELSE

Segl er et tidsskrift for katolsk humanisme. Gjennom et variert utvalg av artikler og temabolker forsøker årsskriftet på ulike måter å uttrykke innholdet i den katolske humanismen.

Bermudariggen som er dominerende på dagens lystbåter og kappseilingsbåter har to karakteristiske seil, begge trekantede. Segl Et slags stempel brukt til å lage et avtrykk med (vanligvis i leire eller voks) for å angi eierskap, ekthet eller overenskomst, eller selve seglavtrykket. Oldtidens segl besto av et stykke hardt materiale (stein, elfenben eller tre) med inngraverte, speilvendte figurer eller skrifttegn. Det syvende segl er en svensk spillefilm (1957) i regi av Ingmar Bergman, etter eget manus.

Voksen kunne være ufarget, rød, grønn eller svart brun. Segllakken var som regel rødfarget, men kunne også være svart eller andre farger i sjeldne tilfeller. Segl, også kalt sekret, er et eiermerke som ble brukt på samme måte som en underskrift.

RELATERTE BØKER