Vi var barn i Bærum under krigen

Vi var barn i Bærum under krigen - Randi Dønnum Olerud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Dønnum Olerud
DIMENSJON
5,99 MB
FILNAVN
Vi var barn i Bærum under krigen.pdf
ISBN
4682002325781

BESKRIVELSE

I denne boken møter vi 23 kvinner og menn som åpent forteller om sin barndom under Den annen verdenskrig. Boken tar oss med til dager og år uten bil, internett, tv, mobil, telefon og radio.Bare naturen var barnas lekeplass, men kreativitet ble kilde til glede. Hva med skolegang, mat og klær? Hvordan opplevde de flyangrep og tapet av en kjær i familien? Hva tenkte de? Hva følte de? Ble de redde? Ble angsten en skygge som fulgte med hele livet? Svarene finner du her! Barnas krigsminner har vært ukjent, fortrengt og glemt - inntil nå.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: Bestillingsvare, 5-15 arbeidsdager Selges av CDON.COM. Barn i krig. Historiene til kvinner og menn som var barn under andre verdenskrig.

Andre har beskrevet henne som «et udyr», «den verste av de verste» og «ren ondskap». Hildegard var selv mor til tre barn da krigen startet.

RELATERTE BØKER