Barske bøller har en utrolig god plan

Barske bøller har en utrolig god plan - Aaron Blabey | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aaron Blabey
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Barske bøller har en utrolig god plan.pdf
ISBN
8136239626565

BESKRIVELSE

Lettlest-serie for barn 6-9 år! 10 000 burhøns er fanget i en innbruddsikker hønsefarm. Noen må redde dem! Men hvem? Vel, hvorfor ikke en ulv, en hai og en piraja, pluss en slange ... som også er kjent som «hønseslukeren»? Kan NOE gå galt, liksom? Gjør deg klar for en hysterisk latter når byens barskeste bøller prøver å gjøre en god gjerning. Dette er bok 2 i serien. Kåret til ÅRETS BARNEBOK i Australia. Aaron Blabey er en av Australias fremste barnebokforfattere. Bøkene hans dominerer bestselgerlistene sammen med Gutta i trehuset, og han har vunnet en rekke priser. Barske bøller utgis på ca. 30 språk!

Se flere bøker fra Aaron Blabey. Barske bøller har en utrolig god plan (som henger i en tynn tråd) Aaron Blabey; Aaron Blabey (Illustratør) ... Bøkene hans dominerer bestselgerlistene sammen med Gutta i trehuset, og han har vunnet en rekke priser.

Som også er ekstremt farlig. Og klin kokos. Pris: 215,-.

RELATERTE BØKER