Dårekisten

Dårekisten - Christopher Grøndahl, Arne Svingen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christopher Grøndahl, Arne Svingen
DIMENSJON
6,86 MB
FILNAVN
Dårekisten.pdf
ISBN
8437483133184

BESKRIVELSE

Andre bok i serien om Lucinda Mørk. Vår heltinne er i Oslo på jakt etterspor som kan føre henne nærmere en forklaring på hva listen med prominente nordmenn betyr. Med politiet i hele jakter hun sannheten.Rundt omkring i Oslo begynner det å dukke opp lik av innvandrere der organer mangler, tennene er fjernet og ansiktet ødlagt av syre. Er det en sammenheng mellom dem og listen Lucinda har? Og hvem er det som følger etter Lucinda når det ikke er politiet?

Vår heltinne er i Oslo på jakt etter spor som kan føre henne nærmere en forklaring på hva listen med prominente nordmenn betyr. Med politiet i hele jakter hun sannheten. SpareBank 1 Gudbrandsdal og Peer Gynt AS har inngått en ny, omfattende samarbeidsavtale som strekker seg til og med 2022. Dårekisten er at betragte som forløberen for den nyere "sindssygeanstalt", hvilket i dagens sprogbrug svarer til et psykiatrisk hospital.

I Danmark er den første kjente dårekisten omtalt i et pantebrev fra Ribe i 1454. NY FORESTILLING OM LILLE BLÅ. Mange har et forhold til teaterdukken LILLE BLÅ, etter at serien om LILLE BLÅ ble vist i Barne-TV i 1983.

RELATERTE BØKER