Den hvite slavehandelen

Den hvite slavehandelen - Roald Rynning | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Rynning
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Den hvite slavehandelen.pdf
ISBN
7464652374226

BESKRIVELSE

På grunn av trange økonomiske tider fra midten av 1800-tallet frem til 1. verdenskrig søkte tusenvis av enslige norske kvinner jobber i utlandet. Mange av dem endte i stedet som ofre for kvinnehandel i Amerika og europeiske storbyer. Forfatteren forteller om de norske kvinnene som ble utsatt for trafficking, agentene som tjente seg rike på dem og om organisasjonene som jobbet for å stanse kvinnehandelen.

Mange av dem endte i stedet som ofre for kvinnehandel i Amerika og europeiske storbyer. Slavehandel er noe som har foregått til alle tider i forskjellige former.Når du spør om slavehandel og Afrika antar jeg at du først og fremst er interessert i en epoke på 400 år som kalles Den transatlantiske slavehandelen eller den Atlantiske slavehandelen, mennesker som ble fanget i Afrika og solgt som slaver i Amerika.. Trekanthandelen, og hvor mange slaver som ble sendt med slaveskip Slavehandelen tok nye former og veier, og i siste halvdel av 1800-tallet ble flere hundre tusen slaver hentet fra India.

Det kalles vanligvis rasisme. Kildene er mange.

RELATERTE BØKER