Forfalskningen

Forfalskningen - Geir Selvik Malthe-Sørenssen, Kjetil Bortelid Mæland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Selvik Malthe-Sørenssen, Kjetil Bortelid Mæland
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Forfalskningen.pdf
ISBN
1735389205968

BESKRIVELSE

En kilde med fortid i det hemmelige politiet plages av dårlig samvittighet. Han er redd, men føler at sannheten må komme frem. I mars 2006 ringer han Geir Selvik Malthe-Sørenssen, nyhetsredaktør i Nettavisen, og de møtes på et øde sted langt unna Oslo. Kilden bærer på en utrolig historie. Han forteller at politiet fabrikkerte bevis i Treholt-saken for å få Arne Treholt dømt i 1985. Kun noen få tjenestemenn kjente til denne hemmeligheten, og Politiets overvåkningstjeneste har voktet over løgnen i 25 år. Ord mot ord holder ikke lenger. Det er nå jobben starter. Geir må dokumentere at politiet fabrikkerte bevis i norgeshistoriens mest omtalte kriminalsak. Han må bevise at politimenn med viten og vilje har løyet for norsk rett. "Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv", skrev dikteren Arnulf Øverland i 1937. Boken Forfalskningen er et resultat av kampen for rettferdighet.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Vi fant 44 synonymer til FORFALSKNINGEN.

SAS 802341 Bernt Bertelsen 21/5-2006 22:06 kr. 306,- 1809 4 skilling Samtidig forfalskning preget i kobber, som NM2. Innføring av pengesedler gjorde det lettere å forfalske penger.

RELATERTE BØKER