Gnisninger i klassen?

Gnisninger i klassen? - Linda Palm, ÅsaMia Alteryd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Palm, ÅsaMia Alteryd
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Gnisninger i klassen?.pdf
ISBN
6241302484306

BESKRIVELSE

Gnisninger i klassen? Håndbok for lærerenDet er ikke mulig å unngå at det oppstår gnisninger i en elevgruppe, men mange konflikter kan forebygges ved hjelp av konstruktive samtaler og felles regler som elevene selv har vært med på å utforme.Gnisninger i klassen? inneholder fortellinger om dagligdagse problemer med høy gjenkjennelsesfaktor. Disse er ment som igangsettere for samtaler i klassen. I tillegg inneholder Gnisninger i klassen? diskusjonsspørsmål, aktiviteter og kopioriginaler til hvert kapittel. Kapitlene tar for seg situasjoner i skolehverdagen hvor det oftest oppstår gnisninger: i klasserommet når læreren er ute, på gangen, på toalettet, i gymgarderoben og i skolegården.Gnisninger i klassen? er i hovedsak beregnet på arbeid med elever i småskole og mellomtrinn, men kan enkelt tilpasses eldre elever.

Legg i ønskeliste. Vennebøker for de minste.

Gnisninger i klassen? Håndbok for læreren Det er ikke mulig å unngå at det ... Kjøp Venner fra Bokklubber Venner - ti store vennebøker er nye fortellinger om Kanin og Pinnsvin, hjemme og i barnehagen Denne gangen er temaene hentet fra FNs Barnekonvensjon, og synliggjør denne fra et barneperspektiv. De små fortellingene er med å øke barnas kunnskap om og forståelse for egne rettigheter, og gir eksempler på verdien av toleranse og respekt for andre mennesker. Definisjon av gnisninger i Online Dictionary.

RELATERTE BØKER