Krise og medansvar

Krise og medansvar - Gunnar Skirbekk | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Skirbekk
DIMENSJON
4,64 MB
FILNAVN
Krise og medansvar.pdf
ISBN
1636590965753

BESKRIVELSE

Som statsborgar i velorganiserte demokratiske rettsstatar kan vi velje og bli valde, demonstrere og organisere oss, delta i debatten og halde oss oppdaterte på det som skjer og på det som kan gjerast. Som statsborgar i kriseramma moderne demokrati har vi makt, kvar på sitt vis, og dermed også medansvar. Dette er bakteppet for Krise og medansvar, ei samling politiske skrifter i skjeringspunktet mellom aktuelle utfordringar og filosofisk refleksjon. 12 tekstar med fokus på politikk og ekspertise, religion og modernitet, kultur og identitet, filosofi og øko-etikk. Gunnar Skirbekk er filosof og forfattar, mellom anna av boka Norsk og moderne, om særeigne trekk ved norsk modernisering.

Særlig siden han selv stiller høye krav til gode argumenter og faglig bredde. Hør filosof og forfattar Gunnar Skirbekk, bokaktuell med "Krise og medansvar" på Verdibørsen NRK Radio. Klikk her (velg innslag nr 4) Krise og medansvar.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Pris: 94,-.

RELATERTE BØKER