Moro med Tassen

Moro med Tassen - Eric Hill | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Hill
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Moro med Tassen.pdf
ISBN
5744212211720

BESKRIVELSE

Pappbok som er god å holde i og lett å bla i for de minste. Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen. Bli med Tassen på morsomme utflukter og se alt den viltre valpen liker å gjøre. Den enkle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør at barna fester seg til den lille gule valpen med de karakteristiske brune flekkene. Og så er han så søt!Bøkene om Tassen er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene.

Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen. Bli med Tassen på morsomme utflukter og se alt.. Pappbok som er god å holde i og lett å bla i for de minste.

Bli med Tassen på morsomme ... Moro med Tassen. Eric Hill (Storpocket) Pappbok som er god å holde i og lett å bla i for de minste.

RELATERTE BØKER