Sjøens kvinner

Sjøens kvinner - Elisabeth Lønnå | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Lønnå
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Sjøens kvinner.pdf
ISBN
9872942166188

BESKRIVELSE

Dette er en bok om kvinnenes innsats i og for den norske handelsflåten. Leseren tas med på en reise fra seilskutetiden til i dag. I løpet av de drøye hundre årene boken tar for seg, var mange tusen kvinner til sjøs, og hundre tusener var knyttet til handelsflåten fordi de tilhørte sjømannsfamilier. Her slippes de ulike stemmene til: kapteinshustruene, telegrafistene, messepikene, sjømannskonene og dagens maritime kvinner. Boken er rikt illustrert med fotografier.

Lytt. Sjøens kvinner : ute og hjemme Forfatter: Elisabeth Lønnå Lån som lydbok Lån som punktskrift.

I 1970-årene var Michelet sentral i den norske ml-bevegelsen og arbeidet fra 1972-1976 i AKP-forlaget Oktober, de siste par årene som forlagssjef.Han sto i spissen for partiets oppbygging av kjeden ... Sjøens kvinner Sjøens kvinner under Den andre verdenskrig» på Bergens Sjøfartsmuseum. Kvinners innsats i og for den norske handelsflåten er lite kjent.

RELATERTE BØKER