Smånissene

Smånissene - Elsa Beskow | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Beskow
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Smånissene.pdf
ISBN
2020718026841

BESKRIVELSE

Smånissene av Elsa Beskow har gledet flere generasjoner lesere siden 1910. Denne utgaven er en miniutgave av den klassiske boken. Med rim og rytme forteller Elsa Beskow om nissebarna som bor langt inne i skogen sammen med Nissefar og Nissemor. Vi får følge dem gjennom de fire årstidene, med vilter lek med ekornbarn og flaggermusnaboer om sommeren, bær- og soppsanking om høsten, kjelkekjøring i harepus-galopp om vinteren - til våren til slutt bryter frem, og byr på årets største overraskelse for de fire nissebarna.Format: 170 x 130 mm

Facebook; Med julaften rett rundt hjørnet dro smånissene i Nord-Tinnes gårdsbarnehage til skogs denne uken for å finne det perfekte juletreet. Ikke for stort, ikke for lite, ikke for bredt og ikke for smalt.

En bok full av julekos og julelærdom som forkorter ventetiden! Juleforberedelsene er i full gang. Sammen med smånissene.. Kjøp 'Smånissene' av Elsa Beskow fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER