Sommer med Karsten og Petra

Sommer med Karsten og Petra - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Sommer med Karsten og Petra.pdf
ISBN
5107711172977

BESKRIVELSE

Det går mot sommer for Karsten og Petra. Karsten resier først på ferie langt av sted, helt til Syden drar han. Petra hjelper Morfar med å gjøre i stand båten hans Brahmaputra, slik at de kan dra på båtur når det blir varmt nok i været. Petra vil at alle skal ha en venn, og snart blir hun kjent med Morfars nye venninne Esther. Om sommeren drar alle på båttur med Brahmaputra, og da lærer Karsten og Petra og svømme. De drar også på en litt større båttur. De reiser med Danskebåten, helt til Danmark.Denne lydboken er full av sanger, musikk og lyder Inneholder fortelligene:Karsten reiser på sydenferiePetra og MorfarPetra vil at alle skal ha en vennKarsten og Petra vil lære å svømmeKarsten og Petra reiser til Danmark (utdrag fra Karsten og Petra i Tivoli)Sangtekster ved Tor Åge Bringsværd, melodi ved Øyvind Denstad og vokal Inger Gundersen.

Petra hjelper Morfar med å gjøre i stand båten hans Brahmaputra, slik at de kan dra på båtur når det blir varmt nok i været. Pris: 155,-. cd-bok, 2010.

Passer for: Barn Språk: Bokmål Sjanger: Være barn Innleser: Inger Gundersen. Hør utdrag ... Karsten og Petra er en bokserie skrevet av Tor Åge Bringsværd, og illustrert av Anne G.

RELATERTE BØKER