Tegningslesing

Tegningslesing - Rune Sekkingstad, Lasse Svellingen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Sekkingstad, Lasse Svellingen
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Tegningslesing.pdf
ISBN
1160468472536

BESKRIVELSE

Motiverende - legger opp til ulike metoderBoka inneholder et utvalg oppgaver i tegningslesing tilpasset stoffet som er behandlet i del 3 i boka Bransjelære, HMS og tegning. Byggtegningene er fra byggeprosjektet Sameiet 5000.Oppgavene har varierende vanskelighetsgrad,.hvor hvert.kapittel starter med de enkleste oppgavene.først.Oppgavene knyttes til det konkrete byggeprosjektet med tegninger/utsnitt av tegninger.og til den generelle yrkesteorien. Skal også ivareta de grunnleggende ferdigheteneBoka inneholder et utvalg oppgaver i tegningslesing tilpasset stoffet som er behandlet i del 3 i boka Bransjelære, HMS og tegning. Byggtegningene er fra byggeprosjektet Sameiet 5000.Oppgavene har varierende vanskelighetsgrad, hvor hvert kapittel starter med de enkleste oppgavene først.Oppgavene knyttes til det konkrete byggeprosjektet med tegninger/utsnitt av tegninger og til den generelle yrkesteorien. Skal også ivareta de grunnleggende ferdigheteneInngår i læreverket 2012: Den nye BA-serien.Boka finnes også som Smartbok-Gyldendals kjente læreverk i digital utgave.

Gyldendal Norsk Forlag © Gyldendal Norsk Forlag AS | Kontakt oss | Systemkrav © Gyldendal Norsk Forlag AS | Kontakt oss ... Tegningslesing oppgaver : vg1 bygg- og anleggsteknikk. Rune Sekkingstad; Lasse Svellingen.

Linjetyper for synlige og skjulte konturer Kjernestoff. Linjetyper i AutoCad Kjernestoff.

RELATERTE BØKER