En ørefik på vei

En ørefik på vei - Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
En ørefik på vei.pdf
ISBN
7421022207456

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet for barn som opplever vold i hjemmet.Den er også skrevet for barnas venner som vil vite hvordan det er å leve med vold. Familievold er når de voksne slår hverandre, og når de slår barna. Men også når de voksne tillater at sterke barn slår svakere søsken. Volden kan være ørefiker, slag mot kroppen og hardhendt dytting, risting og sparking. Historiene i boken gir et bilde av hvordan barna opplever vold, hva de tenker, og hva de føler. Boken gir også forslag til hva barna kan gjøre for å få hjelp, og hva de voksne kan gjøre for å hjelpe dem.Boken inngår i serien Psykologi for barn.

Familievold er når de voksne slår hverandre, og når de slår barna. Vei (eller veg) er en ferdselsåre for samferdsel eller transport av varer til fots, til hest eller med forskjellige slags kjøretøy.Ordet er et arveord som finnes i mange indoeuropeiske språk med samme eller avledede betydninger som på norsk. Det urgermanske substantivet *wega (m) kunne bety 'ferd', 'reise' og 'vei', og det var avledet av verbet *wegan, 'bevege', 'fare' eller 'veie'. På private veier skal de som har hytter eller boliger til veien betale for vedlikehold, oppgradering og snømåking.

I Norge ble begrepet «ledelse» for alvor tatt i bruk fra 1950-tallet. - Fremdeles finnes det mange språk som ikke har et eget ord for ledelse, som for eksempel fransk og japansk, forteller Jan Ketil Arnulf, professor ved Institutt for ledelse og organisasjon ved BI. vei ser ut til å ha 1 stavelse.

RELATERTE BØKER