Fagforeningsboka

Fagforeningsboka - Bente Sabel | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Sabel
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Fagforeningsboka.pdf
ISBN
7785786766311

BESKRIVELSE

Den tillitsvalgte er de ansattes øyne, ører og stemme, og skal være både diplomat, sjelesørger og frontsoldat. Her får du råd og tips om hvordan du kan fylle rollen, og snarveier til nyttig kunnskap du trenger som tillitsvalgt. Hva skal til for å bli en god tillitsvalgt? Hvilke rettigheter og plikter har du? Hvilke oppgaver har du? Hvordan leder du en redaksjonsklubb? Hva er god saksforberedelse? Hvordan forbereder og gjennomfører du forhandlinger? Hvilken rolle har du i nedbemannings- og omstillingsprosesser? Hvordan leder du møter? Hvordan skriver du referater og protokoller? Hvordan bygge en aktiv og innflytelsesrik klubb? Alt dette, og mer til, får du svar på i denne boka. Du finner også et kapittel om fagbevegelsens historie, og bakgrunnen for de rettigheter vi har som arbeidstakere i dag. Boka inneholder en oversikt over de viktigste lover og avtaler som gjelder arbeids- og ansettelsesforhold. Et oversiktlig stikkordregister og mange praktiske eksempler gjør Fagforeningsboka nyttig både for helt ferske tillitsvalgte og de mer erfarne.

Det sto mellom Kanada og Norge. Det ble Norge, fordi det var her hun fant seg en sjåførjobb.

Her får du råd og tips om hvordan du kan fylle rollen, og snarveier til nyttig kunnskap du trenger som tillitsvalgt. Spilt sammen i 40 år Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen var godt samkjørt allerede da Åge holdt sin første konsert i Olavshallen i 1989, åtte år etter Pedersen begynte i Sambandet. Foto: Leif Knutseth Åge og Gunnar har holdt duokonserter sammen de siste årene, de planlagte konsertene de to skulle ha sammen med TrondheimSolistene i mars ble i likhet med alt annet avlyst. Den tillitsvalgte er de ansattes øyne, ører og stemme, og skal være både diplomat, sjelesørger og frontsoldat.

RELATERTE BØKER