Fra Jesus til Kristus

Fra Jesus til Kristus - Rudolf Steiner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudolf Steiner
DIMENSJON
8,87 MB
FILNAVN
Fra Jesus til Kristus.pdf
ISBN
5233881943155

BESKRIVELSE

I Fra Jesus til Kristus gir Rudolf Steiner en grunnleggende innføring i sin kristologiske forskning. Her rettes nytt lys på sentrale motiver i kristendommen og gjennom en ny forståelse av mysteriet på Golgata beskrives ikke bare en historisk hendelse, men et mulig nytt trinn i jordens og menneskehetens åndelige evolusjon. Rudolf Steiner (1861-1925) var filosof, pedagog, naturvitenskapsmann og dessuten grunnlegger av antroposofien. Fra Jesus til Kristus er basert på en forelesningsrekke han holdt i Karlsruhe i 1911.

Det interessante med denne fortellingen er at Jesus plutselig ble borte fra foreldrene. Til forskjell fra alle andre mennesker levde Jesus i himmelen som en åndeskapning før han ble født på jorden. (Johannes 8:23) Han var det første Gud skapte, og han hjalp til med å skape alt annet.Han er den eneste som er blitt skapt direkte av Jehova. Jf.

Det står om Jesus at han «kom i menneskers liknelse. Jesu lidelseshistorie blir viktigere, og det triumferende tones ned. At Svartedauden kom på midten av 1300-tallet forsterket disse trekkene, men vi ser klare tegn til dette lidelses-fokuset allerede på 1200-tallet, sier Stang.

RELATERTE BØKER