Fremtidskoden

Fremtidskoden - Theresa Cheung, Julia Mossbridge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Theresa Cheung, Julia Mossbridge
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Fremtidskoden.pdf
ISBN
5205437313724

BESKRIVELSE

Har du hatt en følelse av at noe ville skje, og det gjorde det? Vår erfaring av tid er i endring. Årsak og virkning «oppfører seg» annerledes enn tidligere, og vi opplever en ny form for forståelse, en visshet, som ikke kan forklares med fornuften. Fremtidskoden er en innholdsrik, praktisk verktøykasse som kan hjelpe deg til å utforske og innlemme disse underlige fenomenene i livet ditt. Det er mulig å bruke informasjon fra fremtiden som hjelp til å gjøre rette valg i nåtiden og slik endre vårt eget liv og livet på kloden til det bedre, sier forfatterne, og legger til at boken utfordrer alt du trodde du visste om begrepet tid. Julia Mossbridge er "tidsforsker" med bakgrunn som professor i kognitiv nevrologi og eksperiementell psykologi ved Noetic Sciences i California, et forskningsinstutt for oversanselige fenomener. Theresa Cheung er teolog og filolog, og klarsynt, med flere bøker bak seg, blant andre 21 livsendrende ritualer.

Olavs plass epost: [email protected] Tlf: 22 500 400 Org.nr: 930 058 866 Fremtidskoden : går tiden fremover, eller er det bare noe vi tror? Påvirkes nåtiden av oss selv i en fremtidig versjon? Er tidsreiser mulig? Pris 327,-Spar 32,-5% bonuskroner. Paperback.

Det er mulig å bruke informasjon fra fremtiden som hjelp til å gjøre rette valg i nåtiden og slik endre vårt eget liv og livet på kloden til det bedre, sier forfatterne, og legger til at ... Fremtidskoden er en innholdsrik, praktisk verktøykasse som kan hjelpe deg til å utforske og innlemme disse underlige fenomenene i livet ditt. Det er mulig å bruke informasjon fra fremtiden som hjelp til å gjøre rette valg i nåtiden og slik endre vårt eget liv og livet på kloden til det bedre, sier forfatterne, og legger til at boken utfordrer alt du trodde du visste om begrepet tid. Fremtidskoden.

RELATERTE BØKER