Lov, liv og lære

Lov, liv og lære Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,12 MB
FILNAVN
Lov, liv og lære.pdf
ISBN
6287767800306

BESKRIVELSE

Dette festskriftet er en hyllest til Inge Lorange Backer, juridisk professor og tidligere ekspedisjonssjef i Lovavdelingen. Med tittelen «Lov, liv og lære» ønsker redaksjonskomitéen å fremheve sammenhengen og helheten som preger jubilantens allsidige faglige virke og personlige egenskaper og verdier. Festskriftet har 45 artikler og er redigert av Hans Chr. Bugge, Hilde Indreberg, Aslak Syse og Arnulf Tverberg.

Jobbmarkedet er mer uoversiktlig og konkurransen er tøffere. Rett som det er bringer mediene gode råd om "sikre jobber" i framtida. Dette festskriftet er en hyllest til Inge Lorange Backer, juridisk professor og tidligere ekspedisjonssjef i Lovavdelingen.

juni i fjor feiret finanspolitikere på Stortinget at de var enige om å kreve at norske selskaper skulle gi opplysninger også om aktivitet i skatteparadiser. Elevene skal kunne beskrive hvilke sensorer NXT-roboten har og i korte trekk beskrive hvordan disse virker. Elevene skal kunne gjøre overslag i forkant av en oppgave og vurdere om de svarene de regner ut er rimelige.

RELATERTE BØKER