Medmennesker

Medmennesker - Unni Wikan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Wikan
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Medmennesker.pdf
ISBN
3448259440283

BESKRIVELSE

Boka går bak stereotypiene og lar deg møte arabere og muslimer i sin fulle kompleksitet som mennesker. Sentralt i skildringen står Umm Ali og hennes miljø. Med åtte barn og uten jobb er hun familiens forsørger. Boka tegner et portrett av denne imponerende kvinnen og gir samtidig et bilde av miljøet i bakgatene. Hverdagsliv og skjebner skildres i rå detalj.

Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder. Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Hvert døgn besvarer Kirkens SOS omkring 500 henvendelser fra mennesker som trenger noen å prate eller skrive med. Som forskere, helsearbeidere, og medmennesker mener vi at lovverket må forandres og at adekvate tiltak må iverksettes.

Den franske filosofen Auguste Comte fra det 19. århundret definerte altruisme som "det motsatte av egoisme". Nei, rett og slett fordi det er andre medmennesker der ute som hver eneste dag går rundt med hjertet i halsen og er livredde for selv å bli smittet eller at de skal få med seg denne smitten hjem.

RELATERTE BØKER