Når revisjonen banker på døra

Når revisjonen banker på døra - Bodhild Laastad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bodhild Laastad
DIMENSJON
3,33 MB
FILNAVN
Når revisjonen banker på døra.pdf
ISBN
1827727439385

BESKRIVELSE

Forvaltningsrevisjonen er en viktig del av den kommunale egenkontrollen og berører alle kommuner. Denne boka viser hva forvaltningsrevisjon er og setter denne revisjonsformen inn i et større perspektiv. Boka forklarer hva som er hensikten og hvordan prosjekter blir plukket ut. Revisjonens fremgangsmåter og metoder blir beskrevet slik at den som blir revidert får et bilde av hva en kan forvente seg. Sist, men ikke minst, blir det reflektert over nytteverdien av forvaltningsrevisjon og hvordan den kan bidra til læring og bedre kommunale tjenester.

Minimalismen den symboliserer tiltaler meg. Likevel er jeg leken til sinns og jeg elsker å leke meg med farger.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Når revisjonen banker på døra av Bodhild Laastad (ISBN 9788244623308) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER