Radius 4A

Radius 4A - Hanne Hafnor Dahl, Hanne Marken Dalby, May-Else Nohr | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Hafnor Dahl, Hanne Marken Dalby, May-Else Nohr
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Radius 4A.pdf
ISBN
6930397225622

BESKRIVELSE

Radius prioriterer at elevene får dybdeforståelse i tall og regning og at elevene jevnlig repeterer basiskunnskaper.Grunnbøkene har klare mål for hvert kapittel. Kapitlene innledes med et samtalebilde. Bildene er ment som utgangspunkt for samtale om og refleksjon over det elevene skal lære. Hvert kapittel har oppgaver med forskjellig abstraksjonsnivå, henholdsvis Øve 1 og Øve 2. Oppgaveboka følger samme oppbygning. Kapitlene avsluttes med en aktivitet eller et spill tilknyttet det matematiske innholdet i kapitlet. Her kan elevene jobbe to eller flere sammen. På slutten av hvert kapittel er det en oppsummering av stoffet elevene har jobbet med: "Kan du dette?". Oppsummeringen kan gis som lekse, eller man kan jobbe med den på skolen som en egenvurdering.

Kapitlene innledes med et samtalebilde. Side 118 Linje, linjestykke og stråle. Side 119 Vinkler.

Radius 5-7. Tilbake; Grunnbok 5A Radius 4A Grunnbok inneholder et eget kapittel som introduserer forskjellige strategier for å løse problemløsingsoppgaver, for eksempel tostegsoppgaver og flervalgsoppgaver. Hovedmeny.

RELATERTE BØKER