Reportasjen

Reportasjen - Jo Bech-Karlsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Bech-Karlsen
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Reportasjen.pdf
ISBN
5389094583746

BESKRIVELSE

Reportasjen har lenge vært under press. Dette gjelder reportasjen som skriftlig, journalistisk sjanger, og det gjelder reportasjefotografiet. Reportasjen er presset mellom gammeldagse forestillinger om objektiv virkelighetsskildring og moderne forestillinger om at virkeligheten bor i språket, tekstene og bildene. Disse ytterposisjonene er ikke forenlige. Reportasjen kan ikke leve med noen av dem, men bestående reportasjeteori har ikke løst dilemmaet.Denne boken handler om reportasjen som en særegen, tidsaktuell journalistisk sjanger i spenningsfeltet mellom virkelighet og språk. Med eksempler hentet fra både dagens journalister og fra reportasjehistorien gir Jo Bech-Karlsen inspirerende og nyttige råd til morgendagens reportere.Boken retter seg primært til journalister og journaliststudenter, men nøyer seg ikke med å lære ut et håndverk. Den henvender seg også til avislesere som vil diskutere og reflektere over journalistiske reportasjer.

Mannen med «verdens lengste penis» har takket nei til en operasjon som kan gi ham mindre lem - til tross for at han uten denne trolig ikke vil kunne ha et normalt sexliv eller få barn. Silje Kristine Lindsveen.

Reportasjen er presset mellom gammeldagse forestillinger om objektiv virkelighetsskildring og moderne forestillinger om at virkeligheten bor i språket, … LES MER tekstene og bildene. Klemmen som fant kreft. Dyanne (32) har aldri røykt, men har likevel lungekreft.

RELATERTE BØKER