Språkopplæring på småskoletrinnet

Språkopplæring på småskoletrinnet - Kristin Ran Choi Hinna, Lila Moberg, Nora Lindén | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Ran Choi Hinna, Lila Moberg, Nora Lindén
DIMENSJON
4,24 MB
FILNAVN
Språkopplæring på småskoletrinnet.pdf
ISBN
9242167334685

BESKRIVELSE

Barns språkopplæring kan foregå på mange ulike måter. I denne boka er det nettopp det som er poenget. Språkopplæringen kan foregå gjennom litteratur, gjennom rim og regler og gjennom begrepsinnlæring, men også gjennom musikk, gjennom å være ute i naturen, gjennom et fremmed språk eller gjennom tegnspråk. Gjennom ti kapitler viser, forklarer og inspirerer forfatterne leseren til å tenke nytt og annerledes om språkopplæring på småskoletrinnet. Boka er skrevet for studenter i lærerutdanningen og lærere som underviser i språkopplæring på småskoletrinnet. Bokas redaktører er Kristin Ran Choi Hinna, Lila Moberg, og Nora Linden . Alle tre er eller har vært vitenskapelig ansatte ved Høgskolen på Vestlandet.

I denne boka er det nettopp det som er poenget. Språkopplæringen kan foregå gjennom litteratur, gjennom rim og regler og gjennom begrepsinnlæring, men også gjennom musikk, gjennom å være ute i naturen, gjennom et fremmed språk eller gjennom tegnspråk. Søk på hele udir.no.

I løpet av året vil det bli 8 samlinger (fra torsdag til søndag). Hvis kartleggingen viser at eleven har tilstrekkelige norskferdigheter til å følge ordinær opplæring, skal det fattes enkeltvedtak om at eleven ikke har rett til særskilt språkopplæring. Dersom kartleggingen konkluderer med at eleven har rett til særskilt språkopplæring, skal det fattes et enkeltvedtak om hva som vil tilbys. Dette satser vi på Dette ...

RELATERTE BØKER