Trygghet

Trygghet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Trygghet.pdf
ISBN
4800589348327

BESKRIVELSE

Mennesker er trygghetssøkende, og har til alle tider vært det. Det gjelder naturligvis ikke absolutt alle, og heller ikke alltid. Av og til er utrygghet mulighetsskapende og risiko spennende.Likevel er ønsket om trygghet et kjerneanliggende for mennesker overalt, og i en tid med raske forandringer, er det en oppsiktsvekkende energi og oppfinnsomhet som legges for dagen i forsøkpå å skape forutsigbarhet, tilhørighet og kontinuitet.Denne boken tar for seg trygghet fra et tverrfaglig og mangesidig perspektiv. Kapitler om blant annet mat, kriminalitet, død og begravelse, flyktningidentitet og forandringer i klasseidentitet,viser noen av problemene forbundet med å søke trygghet i en tid preget av bevegelse og forandring. Boken er et nødvendig og viktig bidrag til en forståelse av det nye Norge, og den er ikke uten overraskelser.

2 Forord Norge er et av verdens beste land å vokse opp i. Sånn vil vi at det fortsatt skal være.

Vanlige rutiner og aktiviteter blir borte for små og store barn når barnehagen er stengt, og det kan skape forvirring, sorg og frustrasjon. Trygghet, deltakelse og engasjement Plan Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet - regjeringens arbeid for barn og ungdom Trygghet, deltakelse og engasjement . 2 Forord Norge er et av verdens beste land å vokse opp i.

RELATERTE BØKER