Beretningen om herr Roos

Beretningen om herr Roos - Håkan Nesser | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkan Nesser
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Beretningen om herr Roos.pdf
ISBN
3120478387609

BESKRIVELSE

Dette er den tredje boken med kriminalbetjent Gunnar Barbarotti. Ante Valdemar Roos, 59 år gammel økonom med et uhyre kjedelig liv, og Anna Gambowska, 20 år gammel eks-narkoman. Begge har lagt ut på flukt, først fra sine nære relasjoner, så som mordmistenkte. Gunnar Barbarotti, denne gangen med gips, lever stadig et privatliv som byr på utfordringer.

Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 423 ISBN: 9788281431874 Utgave: 1. utg.

... Kjøp Beretningen om herr Roos fra Bokklubber Tilfeldighetenes spill Da politimann Gunnar Barbarotti først dukker opp omtrent midtveis i Beretningen om herr Roos skjer det med gipset ben. Men det er også det eneste som halter i Håkan Nessers nye krimroman. Beretningen om herr Roos.

RELATERTE BØKER