Døden løser alt

Døden løser alt - Jens Petter Nielsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Petter Nielsen
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Døden løser alt.pdf
ISBN
6472212198106

BESKRIVELSE

Det er i år 75 år siden starten på Den store terror i Sovjetunionen, som rammet landets egenbefolkning. Denne boka undersøker bakgrunnen for Stalins såkalte "utrenskninger". Den baserer seg på det nye kildematerialet som er blitt tilgjengelig siden perestrojkaen og Sovjetunionens oppløsning, og på den nyeste internasjonale litteraturen på området. Hva vet vi i dag som vi ikke visste før? Hvor mange ble rammet?Var terroren et resultat av en langsiktig plan eller oppsto den spontant i en presset situasjon? Var Stalins terror folkemord? Døden løser alt er den første norske boka som gir en samlet faglig fremstilling av dette dramaet. Jens Petter Nielsen er professor i historie ved Universitetet i Tromsø.

Hørsel- og følesansen er de siste sansene som forsvinner. Ane Farsethås: Litteraturhus løser ikke alt. ...

Du skal uansett ta farvel med alle du er glad i og alt du kjenner. Banalt forhold til døden Døden løser alt er den første norske boka som gir en samlet faglig fremstilling av dette dramaet.

RELATERTE BØKER